Despre noi

Cine suntem si cu ce ne ocupam?

RUD Florian Rieger SRL din Sibiu face parte din grupul de firme cu capital  german RUD-Erlau, care are  peste 135 de ani de experienta in producerea si comercializarea diferitelor tipuri de lanturi si a sistemelor de ridicare si transport cu lant.

RUD este o afacere dinamica si moderna de familie

cu o activitate desfasuratã în întrega lume. Telul nostru este o crestere continua si profitabilã, sub aspectul conservãrii resurselor naturale ale mediului înconjurãtor.

Noi tintim la pozitia de lider

Noi tintim la pozitia de lider cu produsele si serviciile noastre, astfel întreaga noastrã activitate se bazeaza pe excelentã în organizare si operativitate.

Cu peste 135 de ani de experienta

dezvoltãm sisteme de lanturi si componente pentru diferite aplicatii, bazate pe lant rotund. Solutiile noastre sunt inovatoare, orientate spre viitor, pentru diferite probleme, prin sisteme variate de lanturi, piese si componente, în diferite forme si multiple moduri de utilizare.

Toate produsele noastre

sunt rezultatul aspiratiei spre creativitate si perfectiune în domeniile noastre forte de activitate: modelare, sudurã, tratament termic si tehnologia suprafetelor.

Parteneriatele de durata cu clientii nostrii,

precum si satisfactia si încrederea lor în noi, constituie fundamentul succesului nostru. Garantãm pentru tehnica inovativã orientatã spre client, cu standarde de calitate si sigurantã ridicate. Aceasta este o responsabilitate comunã pentru noi toti.

trãite activ si datoritã scolarizãrilor si specializãrilor continue, compania noastrã internationalã este o echipã motivatã, flexibilã, competentã si puternicã.